My MatchingWINGS

Kennissessie Growth Hacking

Wat ondernemers van groeibedrijven en hun investeerders moeten weten.

(sorry for our international friends, this event is in Dutch)

Startups hebben al veel bereikt als ze de productontwikkeling hebben afgerond en met de Minimum Viable Product de markt gaan bestormen. Voor investeerders de aanleiding om in te stappen en de groei te financieren. Alleen hoe doe je dat, groeien? Hoe verwerf je de eerste klanten en breid je vervolgens het aantal klanten snel uit?

Growth hacking is een belangrijk onderwerp voor ondernemers van startups en investeerders. Om deze reden hebben we voor onze kennissessie in september enkele ervaringsdeskundigen uitgenodigd om praktische kennis en ervaring te delen die direct kan worden toegepast!

Deze experts zijn:

Tonny Loorbach succesvolle internet marketeer en ondernemer die sinds 2007 zelf  meerdere software bedrijven groot heeft gemaakt en nu zijn kennis en ervaringen in indrukwekkende aantallen trainingen en publicaties verspreidt.

Demian Beenakker Een slimme ondernemer die als geen ander weet wat de kracht van online marketing is en weet hoe je jouw bedrijf niet met factor 2 maar factor 10 moet laten groeien.

Joost Kuijf van startup Learned die meerdere tools voor de opbouw van hun klantenbestand gebruikt.

De kennissessie gowth hacking vindt plaats op het BDO kantoor Utrecht tussen 17.30 uur en 21.00 uur. Meer weten of aan deze kennissessie deelnemen? Mail reply@matchingwings.com.